perjantai 23. lokakuuta 2015

25.-27.9. Lippukuntaleiri, Luomaniemi

 Paikalla koiranpennuista 24 + 6.


Viikonloppuleiri toimittaja teemalla oli alkamassa. Siinämielessä poikkeuksellinen viikonloppuleiri, että mukaan oli tulossa ensimmäistä kertaa Napan kaikki ikäkauden yhtäaikaa leireilemään. Odotettavissa oli n. 80 partiolaisen joukko.


Perjantaina leirin alettua ja majoituspuuhat hoidettuamme lähdimme rastiradalle, jossa tehtävänä omm. havainnoida toimittajan silmin mitä oli tapahtunut ja vastata kinkkisiin kysymyksiin nähdystä filmistä.
Radan päätteeksi menimme iltapalalle. Ennen nukkumaan menoa oli vielä iltatoimien ja leirinjohtaja Maijan pitämän iltahartauden aika.

Aamulla heräiltiin reippaina ja "pirteinä" lipunnostoon ja siitä sitten aamupalapöytään.

Aamupäivällä sudenpennut ja nallepartiolaiset valmistivat itselleen toimittajalle hyvin tärkeän työvälineen -muistikirjan. Samaan aikaan seikkailijat ja isommat jo aloittelivat toimittajan työhön tutustumista.





Ruoka leirillä oli tavanomaiseen tapaan hyvää ja ruokaseura mitä parhainta. =)






Iltapäivällä sudenpennut tutustuivat toimittajan työhön. Jokainen pääsi mm. tekemään haastattelua, joita pääsemme myöhemmin lukemaan Töräyksestä sekä harjoittelemaan valokuvaamista. Nallepartiolaiset perehtyivät kuvituspuoleen piirrustustuokiossa.


Välipalan jälkeen koko leiri lähti selvittämään toimittajina onnettumuustilannetta. Hiekkakentälle oli lavastettu tilanne jossa osallisena oli kaksi autoa ja pyöräilijä.









Nallepartiolaiset viettivät vapaa-aikaa huilaillen rankoista toimittajahommista.






Illalla ennen saunaan menoa sudenpennut ja nallepartiolaiset leikkivät vielä yhdessä ulkona.




 Illalla saimme nauttia samoajien valmistamasta hauskasta iltaohjelmasta, lauleskella yhdessä partiolauluja ja katsella leiriläisten ottamia hienoja valokuvia videotykillä seinälle heijastettuna.

Lopuksi menimme vielä iltahartauteen.




 Sunnuntaina oli jäljellä sitten pakkailut ja siivoilut ja leirin päätteksi jokainen sai paitaan ommeltavaksi hienon toimittajamerkin.

Olipas mukavaa taas leirillä. Ens kerralla loputkin koiranpennut mukaan! =)

Kirjoitteli, Henna
Kuvia otti Kimmo

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti