maanantai 17. marraskuuta 2014

3.10.2014

Paikalla: 15 + 5

Ilmoitti: Luukas

Koiranpentu-sudarit tutustumassa partiotoimistoon

Kokoonnuimme seurakuntatalolla, Nastapartion "päämajassa" partiotoimistolla. Ensin päästimme ulkona isompia "höyryjä" leikkimällä KUKA PELKÄÄ PARTIOLAISTA. Sitten harjoittelimme partiolaishuutoja Antin johdolla, ääntä lähti hyvin (jahka opitaan sanat, sitten lähtee vielä kovempaa!)

Nasta "päämajassa" ihastelimme aikaisempien laumojen ja vartioiden tekemiä viirejä, sekä heidän saamia palkintoja. Hienoja palkintoja olikin paljon, myös partiokokeissa tehtyjä erilaisia esineitä oli näytillä esim. lapio, varsijousi, sukset jne… ne herättivät paljon ihmetystä ja kysymyksiä.

Äänestimme omasta viiristä ja ehkä me teemme oman maskotinkin, onhan laumamme nimi koiranpennut.

Uuteen sudenpentujenkirjaan liimasimme kotiläksyn, joka oli partiolaisvala. Se pitäisi opetella ulkoa 6.12. mennessä, jolloin annamme partiovalan ja meistä tulee oikeita partiolaisia.

Seuraavaksi tehtiin ryhmissä omia sarjakuvia. Jokainen ryhmä sai itse päättää sarjakuvan aiheen, kunhan se kertoo partiosta. Sarjakuvat julkaistaan Töräys lehdessä, jossa äänestetään paras ja palkitaan.

Kyllä illalle riitti vilinää, vilskettä ja ääntä pienessä partiotoimistossa. Lopuksi tehtiin loppupiiri ja toivotettiin hyvää kotimatkaa.

Kirjoitti: Tuomas ja Maria-äiti


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti